Din kundvagn är tom

Inomhusbelysning | Colin VIII klot

Colin VIII klot

Artnr 20847

3995 kr

ex moms

Leveranstid:
1–2 veckor

Alltid fraktfritt

Om Colin VIII klot

Ett noggrant inrett rum med stilfulla armaturer skapar en intressant och behaglig atmosfär, armaturen representerar ett omfattande utbud av högkvalitativa armaturer som uppfyller strikta krav både när det gäller estetik och funktionalitet. Här finner du pedantisk kvalitet och en förtrollande finish på varje detalj.

"Colin" erbjuder möjligheten att anpassa höjden efter dina preferenser med byggbara alternativ på 590, 690, 890, 990 och 1290 mm, vilket ger flexibilitet och personlig anpassning. Med en imponerande diameter på 150 mm per klot och totalt 8 klot av opal matt glas skapar denna armatur en balanserad och förförisk ljusdispersion.

Den lätta vikten på 5 kg understryker inte bara armaturens smidighet utan också dess användarvänlighet. Ytterligare funktioner inkluderar IP20-klassificering, E14-sockel, en maximal effekt på 40W och dimbarhet, vilket ger dig möjlighet att skapa olika atmosfärer beroende på behov och stämning.

"Colin"-serien representerar en investering i belysning som förbättrar rummets estetik och samtidigt levererar pålitlig funktionalitet. Varje detalj är noga utformad för att garantera överlägsen kvalitet och en imponerande finish, vilket gör ditt rum till en plats av stil och trivsel.

Fråga om denna produkt
Begär offert
Alltid fraktfritt, gratis frakt

Andra populära produkter inom denna kategori